Xàtiva acull un encontre d’atletisme en pista per a discapacitats intel·lectuals

Més de 200 esportistes de tota la província participaran en aquest esdeveniment el dimecres

La Ciutat de l’Esport de Xàtiva acollirà el proper dimecres el primer encontre d’Atletisme en pista per a persones amb discapacitat intel·lectual. Encontre que reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València. Sueca, Silla, Requena, Aiora, València, Massanassa, Castelló de la Ribera, entre altres pariticiparan, junt al C.O. La Costera de Xàtiva, en aquest campionat que donarà inici a la temporada atlètica d’aquest colectiu.

Remarcar que mitjançant la Coordinadora de centres ocupacionals (COPAVA) es reuniran en tres ocasions. La primera, en aquest esdeveniment esportiu a Xàtiva, la segona a la Universitat Politècnica de València i la tercera a Ontinyent.

La competició, organtizada pel C.O. La Costera, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i unes altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment del tipus de discapacitat.

La competició començarà a les 11 del matí amb la prova de relleus 4X100 per a acabar amb les proves oficials de 100 metres.

Des del C.O. La Costera es vol convidar a tots els aficionats a l’esport i l’atletisme en particular a que es passen per les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport per veure un campionat d’atletisme d’un grup de gent “que malgrat la seua discapacitat, és capaç de fer esport, i al mateix temps mostrar que també hi ha una altra forma de fer esport”, remarquen.