Xàtiva acull les setenes jornades de música i dansa de La Nova al carrer

Les persones que passegen per l’Albereda Jaume I contemplaran dissabte un grup d’alumnes tocant en conjunt el seu instrument

L’escola de música i dansa de «La Nova» de Xàtiva surt al carrer el proper dissabte per fer les audicions del segon trimestre. Són ja les setenes jornades de música i dansa de La Nova al carrer i això es tradueix en què aquest esdeveniment cultural està tenint “gran èxit”. “En aquestes audicions, i aprofitant el bon temps, el públic no ha de vindre a veure’ns, som nosaltres qui anem a buscar al nostre públic, i per diferents punts de Xàtiva podran gaudir de les audicions que hem preparat”, afirmen des de l’organització.

Aquest any, aprofitant el bon oratge i l’inici de les falles a la nit en “La Plantá”, les audicions es faran el dissabte a partir de les 11 del matí. Totes aquelles persones que passegen per Xàtiva podran trobar-se per la zona de l’Albereda Jaume I un grup d’alumnes tocant en conjunt el seu instrument.

Des de la seu de l’escola de música “La Nova”, passant per la plaça La Bassa, carrer Botigues, plaça Tetuan, Albereda, actuaran, acompanyats pels seus professors, alumnes de clarinet, flauta, oboé, fagot, saxo, trombó, trompeta, violí, viola i cello. L’esdeveniment finalitzarà amb l’actuació de la banda infantil i la banda jove que, al costat dels alumnes de dansa, oferiran un repertori variat amb temes musicals i de cinema.

De punt a punt de l’audició s’anirà en comitiva, acompanyats pels alumnes de percussió a ritme de pop. Si el temps no ho impedeix, els xativins podran gaudir d’una matinada musical a càrrec dels educands de l’escola de música “La Nova”. Si plou, les audicions es traslladaran a “L’espai cultural La Nova”, situat en les sales annexes al Gran Teatre de Xàtiva.