Xàtiva acull les finals d’atletisme en pista per a persones amb discapacitat intel·lectual

La competició tindrà lloc hui dimecres a partir de les 11 del matí i reunirà a més de 200 esportistes

La Ciutat de l’Esport de Xàtiva acull hui dimecres les finals d’atletisme en pista per a persones amb discapacitat intel·lectual. L’encontre reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València. Sueca, Silla, Requena, Aiora, València, Massanassa, Castelló de la Ribera, que participaran en la competició junt al C.O. La Costera de Xàtiva.

Amb aquest campionat conclourà la temporada després d’haver-se disputat a les ciutats València i d’Alzira. La competició, organtizada pel C.O. La Costera, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i unes altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment del tipus de discapacitat.

L’esdeveniment esportiu començarà a les 11 del matí amb la prova de relleus 4X100 per a acabar amb les proves oficials de 100 metres.

Des del C.O. La Costera es vol convidar a tots els aficionats a l’esport i l’atletisme en particular a que es passen per les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport per veure un campionat d’atletisme d’un grup de gent que malgrat la seua discapacitat, és capaç de fer esport.