III Trobada de Lactància Materna

El taller de lactància Pit-i-prou organitza aquesta trobada per al 26 de juny

Pit-i-prou, el taller de lactància del Centre de Salut de Xàtiva, ha organitzat per al pròxim 26 de juny la III Trobada de Lactància Materna. L’acte tindrà lloc a l’Albereda de Xàtiva, a partir de les 11 hores. L’objectiu d’aquesta trobada és fer visible la tasca d’este grup que treballa per fomentar la lactància materna alhora que difondre els seus beneficis. El lema d’aquesta tercera edició és “Lactància i xiquets, acostant la cultura de la lactància als més menuts”. A més, es mostrarà el treball del col·lectiu com a exemple dels avantatges que el taller de mares lactants poden oferir a les futures mares i pares.

En la jornada col·laborarà el pediatra Ramon Rodenas, la llibreria “El Vaixell” amb un contacontes, Laubabywearing, amb un taller portabebés artesanals i l’empresa BERJUÁN, fabricants del Bebéglotón, el primer nino lactant del món.

En les anterior edicions, es reuniren en aquestes trobades més de 50 mares lactants junt amb altres embarassades, familiars i acompanyants procedents de La Costera i d’altres poblacions propers com Gandia, Alzira o Castelló. La trobada ha comptat sempre amb el suport de Yolanda Sipan, regidora de Promoció Humana i de col·laboracions desinteressades com la del dissenyador Xavi Selles que ens ha regalat el disseny del logo.