Xàtiva acull la I Jornada Interanual Novadors & Twitters

Serà este cap de setmana

El proper dissabte 27 de novembre al IES Doctor Lluis Simarro es celebrarà la I Jornada Interanual Novadors & Twitters. Seran més de 80 els assistents a aquestes primeres jornades interanuals que vindran de tot el territori espanyol, principalment de la nostra Comunitat Valenciana. La jornada té un caracter formatiu així com també de lúdic i gastronòmic. Pel matí els participants d’aquesta jornada, docents de tots els nivells (des d’infantil fins a l’universitari) interessats en les noves tecnologies i l’educació, podran gaudir de quatre ponències impartides per especialistes de reconegut prestigi: Jordi Adell (Director del Centre d’Educació i Noves Tecnologies -CENT- de la Universitat Jaume I de Castelló) amb la ponència: ”Presentacions educatives eficients”, Jaume Olmos (Mestre, expert en xarxes d’aprenentatge) amb la ponència: ”Otra escuela SI es posible. El proyecto #CdA: comunidades de aprendizaje”, Linda Castañeda (Universitat de Múrcia) amb la ponència: ”Identidad Digital en profesores y alumnos” i Francesc Llorens (IES Lluís Simarro – Universitat Oberta de Catalunya) amb la ponència: ”Transmissió d’esdeveniments en Internet: broadcasting, streaming i backchanneling. Un exemple real: aquesta jornada”. Aquesta primera part formativa finalitzarà amb una taula rodona que amb el títol: ”Què poden aportar les xarxes socials a la docència?” i amb la participació de Jordi Adell, Jaume Olmos, Linda Castañeda, Isabel Ferrer (Mestra i Directora del CEIP Can Cantó, d’Eivissa) convidarà als assistens al debat i a aprofundir en aquest tema d’actualitat.

Entre ponències els assistens podran gaudir d’un esmorçar amb productes típics de la nostra ciutat i d’altres que amb bona voluntat s’han sumat a la iniciativa: almoixàvenes, fogasses, rollets, mantecades, flaons d’Eivissa, esparteros i peladilles d’Alcoi.

I amb el dinar començarà la part lúdica i gastronòmica de la jornada. En aquest es podran saborejar plats típics així com vins i licors de les nostres comarques. Després del dinar els assistents realitzaran una visita turística per Xàtiva i els seus carrers i arrivada l’hora de sopar i aprofitant la celebració de les XIV Jornades Gastronòmiques de Xàtiva i La Costera, se n’aniran a sopar al Restaurant Casa La Abuela.

La jornada finalitzarà el diumenge 28 amb una visita al castell i un esmorçar al mateix, acabat el qual es donarà per concluida aquesta I Jornada Interanual de Novadors & Twitters.