Xàtiva acollirà les finals d’atletisme en pista per a persones amb discapacitat intel·lectual

La Ciutat de l’Esport reunirà dimecres a més de 200 esportistes

La Ciutat de l’Esport de Xàtiva acollirà el proper dimecres 2 d’abril les finals d’Atletisme en pista per a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest esdeveniment esportiu reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València. Sueca, Silla, Requena, Aiora, València, Massanassa, Villanueva de Castellón, seran algunes del les localitats participants, junt al C.O. La Costera de Xàtiva. Aquest campionat conclourà la temporada després d’haver-se disputat a València i Alzira.

La competició, organitzada pel C.O. La Costera, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i unes altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment del tipus de discapacitat.

La competició començarà a les 11 del matí amb la prova de relleus 4X100 per a acabar amb les proves oficials de 100 metres.

Des del C.O. La Costera es vol convidar a totes les persones a què visiten la Ciutat de l’Esport per veure un campionat d’atletisme d’un grup de gent que malgrat la seua discapacitat és capaç de fer esport.