Xàtiva acoge el Festival Internacional de Música Antigua

La inauguración será hoy a las 20:30 horas en Sant Doménec

La edil de Cultura del Ayuntamiento de Xàtiva, María José Pla, inaugura hoy a las 20:30 horas el III Festival Internacional de Música Antigua “Ciutat de Xàtiva”. El acto de inauguración se llevará a cabo en la iglesia de San Doménec con música y danza del siglo XVII y XVIII. La segunda jornada del festival será mañana sábado a las 20.30 horas en la iglesia de la Seo con el concierto de obras de Johann Sebastian Bach.

El festival presenta la música en un contexto diferenciador entre dos culturas, la española y la francesa, recreando un amplio panorama sonoro entre las dos maneras de entender la música y la danza.
Se puede encontrar más información en la web: www.festivaldemusicaantiguadexativa.com.

Un comentario sobre “Xàtiva acoge el Festival Internacional de Música Antigua”

  1. Un bon Festival de música antiga, esperem que continue per més anys i que s’arribe a consolidar, potser amb el temps arribe a ser un referent, primer a nivell de comarca i després a nivell nacional. El primer concert d’este festival 2012 no vaig tindre ocasió de poder assistir, però si vaig poder vore el segon, que es va celebrar a la Seu. Ací lamentablement i crec que era l’opinió generalitzada, es va morir en l’intent, per molt que es van esforçar els intèrprets (per cert de gran nivell) la acústica es va encarregar difuminar tot l’art que estos grans intèrprets van intentar fer-nos arribar, el gran J. S. Bach es va esfumar per els majestuosos pilars i cúpules que té esta gran Seu, un referent monumental per a la ciutat de Xàtiva. Per la meva part animar a seguir amb aquest gran festival, remarcar que estava la Seu amb un ple absolut i fins i tot amb gent de peu, molt bona resposta per part del públic.
    salutacions
    daniel ferrer (ribera alta)

Los comentarios están cerrados.