Xateba prepara la mostra Art al Carrer

Fa una crida als artistes perquè col·laboren en l’esdeveniment

XATEBA fa una crida a artistes de Xàtiva perquè col·laboren en l’Art al Carrer que l’Associació organitzarà com tots els anys dins del seu programa d’actes en relació al 25 de Novembre , Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Són ja set anys els que XATEBA realitza aquesta exposició que a més del seu valor artístic té com a objectiu essencial la visualització del rebuig social a la violència de gènere. Des del Carrer Animes, a la Atríaca Baixa, passant pel Raval, la Plaça Sant Jaume, el carrer Blanc o la Plaça Sant Pere han sigut molts els barris i zones de la ciutat on el veïnat s’ha implicat en aquesta exposició en una mostra de compromís i solidaritat amb les dones que són objecte de maltractaments.

Tota persona que vulga col·laborar amb l’exposició d’una obra pròpia pot retirar la lona on aquesta ha de realitzar-se en la llibreria la Costera de Xàtiva.

XATEBA se sustenta en la solidaritat i la dedicació desinteressada dels seus integrants. L’associació no dubta que comptarà una vegada més amb el recolçament de la comunitat d’artistes de la ciutat.