Xateba art al carrer a la Plaça de Sant Joan del barri del Raval

El passat dissabte es va realitzar el primer acte organitzat per Xateba amb motiu del 25 de novembre, dia Internacional contra la violència de gènere.

Aquest acte serví per inagurar aquestes jornades i va consistir en: la inaguració de l’art al carrer del barri del Raval en la Plaça San Joan. Al mateix temps es va elaborar un tapís coordinat per Maria Gosalbes Cháfer: “El Raval contra la violència de gènere”.

Dijous, 24 de novembre a les 19.30 a la «Llibreria La Costera” Presentació de la campanya “ JOVES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE” amb joves d’ESO i Batxiller IES Josep de Ribera. Coordinats per Ana Belen Pina.

     

    • Divendres, 25 de novembre a les 19h, des de l’Ajuntament “Marxa contra la violència de gènere” Organitzada pel Consell de la Dona. Seguidament CONCENTRACIÓ.- Xateba, en solidaritat a les dones assassinades. Lectura del Manifest. Representació grup de teatre.- Xateba. Obra: “Si la roba bruta es llava en casa…” Idea original de Maria Gosalbes Cháfer. Coordinat per Victor Torres.

     

    • Diumenge 27 de novembre, a la Plaça San Joan, a les 12h Cloenda ART AL CARRER. Lectura de poemes a càrrec del grup:“PARAULES DE FANG”
    • Dimarts 29 de novembre a l’IES Josep de Ribera. Taller “Prevenció de violència de gènere. A càrrec de Xateba.