VIII Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí

El proper dissabte 1 de març, a les 19 hores, al local de l’Associació de Veïns del Barri Nord-Oest de Xàtiva
Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva celebrarà les huitenes Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí. Aquestes jornades serveixen per tal de donar a conéixer la realitat sahrauí, els seus problemes i la situació en la qual viu aquest poble des de 1975. Cal assenyalar que aquesta activitat sempre es fa al voltant del 27 de febrer que és el dia de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (R.A.S.D.).

D’aquesta manera, podrem veure la pel·lícula-documental “El rumor de la arena” dels directors Jesús Prieto i Daniel Iriarte el proper dissabte 1 de març, a les 19 hores, al local de l’Associació de Veïns del Barri Nord-Oest de Xàtiva (C/Abú Masaifa, 9)

Les VIII Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí han estat organitzades per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i compta amb la col·laboració de la AA.VV. del Barri Nord-Oest, Cinema Violeta, Caixa Popular, CaixaBank i l’Ajuntament de Xàtiva.

Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva sols ens queda convidar a totes les entitats i ciutadans/es que desitgen conéixer la situació del Sàhara a participar d’aquestes Jornades.