VIII Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria

El 8è Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria (CIMVO 2011) convertirà este cap de setmana (del 13 al 15 de maig) a la ciutat de l’Olleria en un referent artístic i musical a nivell d’estat. Tot i que este vuitè CIMVO ha canviat de dates (d’estiu a maig), i s’ha reduït en nombre de jornades (d’una setmana a un cap de setmana), el curs manté intacta la seua essència, que és el magnífic nivell de professorat. Enguany el CIMVO comptarà amb personal docent de la talla de Rex Richardson, professor de trompeta i jazz a la Universitat de Virginia-USA, i artista internacional. A este professorat internacional es suma José Cháfer, director artístic del certamen.

La regidora de Cultura, Àgueda Micó, ha explicat el canvi de format. “A l’estiu hi ha massificació de cursos per tot el territori nacional i comarcal. D’altra banda i a causa de la crisi hem pensat que seria millor abaratir despeses comprimint el curs en un cap de setmana”.

Segons Àgueda Micó ”el tret distintiu del CIMVO segueix sent la categoria del seu professorat. L’essència del curs, que és l’alta qualitat del seu professorat, segueix intacta. Crec que és molt important que oferim als estudiants de música l’oportunitat de rebre una formació d’este nivell, i la possibilitat que això els dóna, de complementar el seu currículum amb unes lliçons impartides pel professorat internacional que ve al CIMVO de l’Olleria”.

El CIMVO també oferix la possibilitat als veïns de participar en una de les activitats programades i que està oberta a tot el públic, es tracta del concert de jazz que oferirà l’artista Rex Richardson a la Casa Santonja a les 22.30 hores i en el què participaran grups de música de l’Olleria i de tota la comarca.

Foto de José Cháfer. Profesor de la Cátedra de Trompeta del Conservatorio Superior de Música «Manuel Massotti Littel» de Murcia

Un comentario sobre “VIII Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria”

Los comentarios están cerrados.