VII Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí

L’exposició  fotogràfica “Mira al Sàhara” s’inaugurarà aquest dijous a la Casa de la Cultura

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva celebrarà les setenes Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí. Aquestes jornades serveixen per tal de donar a conéixer la realitat sahrauí, els seus problemes i la situació en la qual viu aquest poble des de 1975.

Per aquest motiu, desenvoluparan les VII Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí entre el 20 de febrer i el 6 de març de 2013, que es realitzaran a la Casa de Cultura de Xàtiva. Cal assenyalar que aquestes activitats sempre es celebren al voltant del 27 de febrer que és el dia de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (R.A.S.D.).

D’aquesta manera, es podrà veure l’exposició fotogràfica “Mira al Sàhara” de Diego Leonardini que ha estat cedida pel col·lectiu Talha Xirivella. L’exposició és una visió particular de l’autor sobre els Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf. La inauguració de l’exposició serà el dijous 21 de febrer, a les 19:30 h., a la Sala Expo 1ª planta de la Casa de Cultura de Xàtiva. L’acte principal d’aquestes Jornades se celebrarà el dimecres 27 de febrer, coincidint amb la celebració de la proclamació de la R.A.S.D., on es podrà veure el documental “Gdeim Izik: l’inici de la primavera àrab”, a les 19:30 h., a la Sala de Conferències 2ª planta de la Casa de la Cultura de Xàtiva.

Les VII Jornades de Solidaritat amb el Poble Sahrauí han estat organitzades per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i compta amb la col·laboració de Talha Xirivella, Caixa Popular, La Caixa i l’Ajuntament de Xàtiva.