Vidremar, guanyador de les 24 hores de futbol sala de L’Olleria

Tots els equips van afrontar les competicions amb molta motivació

Este passat dissabte 25 de maig finalitzava la temporada 2012/2013 de la lliga local de futbol sala de L’Olleria amb la disputa de les 24 hores. El clar triomfador d’esta temporada ha sigut l’equip Marcasport, encara que no ha pogut alçar-se amb el títol de campió de les 24 hores de futbol sala malgrat que ha sigut una molt bona temporada per a ells, ja que han aconseguit proclamar-se campions de la lliga regular i de la copa de la lliga.

Pel que fa a les 24 hores de futbol sala, es van disputar este cap de setmana, divendres i dissabte, sent una de les competicions més igualades de l’any, on tots els equips les van afrontar amb molta motivació. D’esta manera, tots els partits van estar molt igualats, no aconseguint cap una folgada victòria i disputant-se la victòria fins a l’últim minut.

A les semifinals van arribar Seguros Francés i Marcasport, tercer i primer classificats de la lliga regular. El Marcasport va aconseguir avançar-se en un primer moment en el marcador, després que el Seguros Francés perdera per expulsió al seu porter, i posar-se amb un dos a zero a favor, però el Seguros Francés va retallar diferències amb suficient temps per davant per a intentar remuntar però el marcador ja no canviaria acabant dos a un a favor del Marcasport en un partit molt disputat fins al final i amb oportunitats per als dos equips.

Pel que fa a l’altra semifinal, enfrontava al Vidremar i a CM, constituint un dels partits més igualats de la competició, que amb oportunitats per als dos equips va acabar en un just empat a un gol. Primer s’avançava en el marcador el CM però poc després aconseguia empatar el partit el Vidremar. L’ encontre va arribar amb l’empat al final i es va haver de passar a la tanda de penals, on de 6 llançaments, 3 per cada equip, tan sols va aconseguir marcar un dels jugadors de Vidremar suficient per a donar-los el pas a la final.

Finalment, es tornaven a trobar el Vidremar i Marcasport, després de la semifinal de la copa de la lliga del dissabte anterior on el resultat va acabar en empat a dos gols i va acabar guanyant l’eliminatòria l’equip del Marcasport en penals. Així, a la final de les 24 hores, es va poder veure el partit més igualat i competitiu de tota la competició, on els dos equips van disfrutar d’un gran nombre d’ocasions, però a falta de cinc minuts perquè finalitzara el partit, va ser el Marcasport qui millor ocasions va tindre, ja que després d’una molt bona combinació va aconseguir plantar-se un jugador davant del porter del Vidremar, que li va frenar fent penal i va acabar amb el porter de Vidremar expulsat. Però el Marcasport va fallar el penal i a pesar de jugar el Vidremar amb un jugador de camp com a porter, el Vidremar va aconseguir arribar al final del partit amb el zero a zero inicial a pesar de les oportunitats de fer gol que va tindre en els últims minuts el Marcasport.

D’esta manera van arribar al llançament de penals, el Vidremar amb un jugador de camp de porter. En els 5 primers llançaments de cada equip cap jugador va fallar el seu llançament, però ja en el sisè, va ser el Marcasport qui va fallar després que Vidremar haguera materialitzat el seu donant-li la victòria a Vidremar.

Al finalitzar la competició es va realitzar l’entrega de trofeus de les diferents competicions de la temporada 2012/2013 de la lliga local de futbol sala de L’Olleria. L’encarregat de fer-ho, va ser l’alcalde de L’Olleria, José Vidal, qui felicitava “tant als guanyadors com a la resta d’ equips que ho han donat tot en el camp i ens han fet disfrutar amb el seu joc hui i al llarg de tota la lliga”.

LLIGA LOCAL 2012/2013. LLIGA REGULAR

Equip menys golejat: TRABE. 29 gols en 22 partits.
Jugador màxim golejador: DAVID CINTAS. 22 gols en 22 partits.
Equip 3er classificat: SEGUROS FRANCES.
Equip 2on classificat: VIDREMAR.
Equip 1er classificat: MARCASPORT

COPA DE LA LLIGA:
Equip 2on classificat: LA TASCA.
Equip 1er classificat: MARCASPORT

24 HORES:
Equip 2on classificat: MARCASPORT
Equip 1er classificat: VIDREMAR