Victoria de Ximo Martínez Belda al III Alèdua Trail de Llombai

El corredor de Llanera es va imposar amb un temps de 46’33»

Xavier Tomàs Esmel

L’especialista en sprinttrails del Serra Vernissa, Ximo Martínez Belda, va aconseguir una nova victoria pel club xativí. En aquesta ocasió va ser al Sprinttrail de Llombai, la 3a Edició del Alèdua Trail. La prova tenia 10k i 300 m de desnivell +.

Martínez va eixir molt ràpid per controlar els seus rivals, situant-se entre els 3 primers i no tindre sorpreses. Ja a les primeres trialeres ja es va situar al capdavant de la cursa, posició que ja no va abandonar. D’aquesta manera es va emportar la primera victoria de la temporada i segona del seu palmarés. El final va estar ajustat. El corredor de Llanera es va imposar amb un temps de 46’33» a un ritme de 4’39» el km. El va seguir Mansilla (Els Coixos de Carlet) a 4″ i Contero (Crazy Runners) a 23″.

D’aquesta manera Martínez se situa entre els favorits per a disputar el Circuit Trail València 2015 a la modalitat de sprinttrail, probes d’entre 10 i 12 km, que començarà a Gestalgar l’1 de març.
El Vernissa participarà aquest cap de setmana a la segona prova de Lliga Federada a Ròtova, amb Eloy Fernández i Boro Hernández, sobre una distància de 15a. En aquesta ocasió no participarà Orquin perquè està preparant-se per la marató d’Espadà d’ací a dues setmanes.