Vicente Mora serà l’encarregat de realitzar el cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians

L’Ajuntament i la Societat de Festers encarreguen el cartell de Moros i Cristians d’Ontinyent 2012

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Societat de Festers han encarregat la realització del cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians de 2012 al dissenyador gràfic Vicente Mora Soler. Mora, nascut a Ontinyent fa 36 anys, es reunia ahir dilluns a l’Ajuntament amb l’alcalde, Jorge Rodríguez, i el President de Festers, Toni Morales, en un encontre als qual intercanviaven impressions al voltant de les festes i la seua plasmació al cartell que s’ha d’elaborar.

Vicente Mora va començar amb sols 15 al món del disseny, iniciant la seua carrera professional formant-se com a dissenyador gràfic a L’Escola d’Arts i Oficis d’Alcoi. La seua trajectòria professional la va iniciar fa més d’una dècada amb la creació de diferents projectes relacionats amb el disseny, publicitat, moda i últimes tecnologies; des de un magazine de tendències amb distribució en tota Espanya fins la creació de “PimPam Estudi”, el seu actual espai creatiu, format per un equip d’especialistes de diferents camps relacionats amb el disseny que col·laboren molt a prop seu i que li permeten realitzar projectes globals.

La base del seu treball mostra habitualment una especial atenció al racionalisme i cromatisme de les formes geomètriques, un estil que es plasmarà a un cartell del que l’alcalde manifestava que “de segur estarà en consonància amb la imatge que volem donar de les nostres festes”.