Vicente Ferrer Alcocer reelegit president de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana

Sandra Chirlaque

Dissabte que ve el club xativí s’enfronta al C.B. As Neves (Pontevedra) en encontre de Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor

Diumenge passat dia 12, a les 11:30 hores, en el Saló d’Actes del Centre Cívic La Ferroviària de Xàtiva seu de la Federació Valenciana de Bàdminton, l’Assemblea General en convocatòria extraordinària va triar President D. Vicente Ferrer Alcover, per majoria absolut, que repetirà per quinta legislatura al capdavant de la Federació.

Extraordinaris resultats els aconseguits pels jugadors Sub-15 i Sub-19 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- desplaçats a Alfajarín (Saragossa) per a disputar la Prova del Circuit Nacional de la categoria disputat entre els dies 11 i 12 de desembre. En Sub-15, David Cervelló va ser subcampió en individual masculí i tercer en dobles masculí formant parella amb Guillem Clar; Anna Feliu era sexta en individual femení i tercera en dobles mixtos amb Guillem Clar. En Sub-19, David Siles va ser quart en individual masculí i Marco Peñalver va ser quint en la mateixa modalitat.

El passat cap de setmana també entre el 10 i 12 de desembre es va disputar a Huelva el Gran Premi Nacional de Bàdminton valedor par al el Rànquing Nacional Absolut, l’enguerina Sandra Chirlaque, jugadora del club xativí va participar en el mateix aconseguint uns resultats excel•lents perquè va ser subcampiona en individual femení i subcampiona en dobles mixtos on formava parella amb Vicente Martínez del C.B. Pitius d’Eivissa.

L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana inclou dos esdeveniments de caràcter nacional d’una banda la Prova del Circuit Nacional Sub-15 i Sub-19 que es disputarà en El Campello, en el seu Pavelló Municipal acollirà el dissabte dia 18 a partir de les 10:00 hores esta prova valedora per al Rànquing Nacional, i classificatòria per al d’Espanya i en la que està prevista la participació dels jóvens jugadors Sub-15 i Sub-19 del club xativí. La coincidència amb altres proves aprovades per la Federació Espanyola ha condicionat la inscripció. En total seran 54 els jugadors que disputaran la competició en les modalitats d’individuals, dobles i mixtos. L’altre esdeveniment nacional se celebrarà a Xàtiva, en jornada matinal el dissabte dia 18 a les 09:00 h. en el Pavelló Municipal, carretera Alzira, el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- s’enfrontarà al C.B. As Neves de Pontevedra en l’encontre de tornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, els jugadors disposats a donar-ho tot en la pista esperen comptar amb l’afició per a refermar la seua posició en la classificació del grup A en el que en este moment ocupa la quarta posició.