VI Torneig nacional de mestres de frontenis preolímpic “Canals ‘09”

Durant els propers dies 4, 5 i 6 de desembre es disputarà, als frontons de les instal.lacions del Poliesportiu Municipal de Canals.

Aquesta és una competició en la qual participaràn els 16 millors jugadors espanyols d’aquesta modalitat. És el colofó del Circuit Nacional d’Oberts de 2009 que organitza la Federació Espanyola de Pilota.

Els partits començaràn el divendres 4 a partir de les 20’00 hores i continuaràn durant tot el dia del dissabte 5 i el diumenge dia 6.

Així mateix la presentació del torneig, roda de premsa i sorteig de parelles s’efectuará al Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Canals el divendres 4 de desembre, a partir de les 19’00 hores. També el dissabte 5, a la mateixa hora i al frontó la presentació dels jugadors que estàn participant en el torneig.

Les finals d’aquest torneig es disputaràn el diumenge per la vesprada, a partir de les 18’00 hores, després de les quals es farà l’acte de lliurament dels trofeus als guanyadors.

Els horaris, calendari del partits de la competició, participants i demés informació seràn anunciats, en la pàgina web de la Federació de Pilota de la Comunitat Valenciana www.fpcv.com, la web de Federación Española de Pelota www.fepelota.com i en altres pàgines amb enllaç amb estes (Delegació d’Alacant de la FPCV, Jorge Frías, C.F. Canals, C.F. Vilavella, etc.).

Bases del concurs