Verds Equo va celebrar la seua mesa de país a la seu local d’Ontinyent

La jornada va estar un èxit de participació i organització amb l’assistència de 50 representants orgànics del partit verd

Els socis verds de la coalició Compromís van optar per la seu d’Ontinyent per a acollir la Mesa de País de Verds Equo el passat dissabte 5 de març. Aquest acte orgànic de la formació ecologista va ocupar tot el dia del dissabte amb una gran responsabilitat organitzativa per part del col·lectiu local. La jornada va estar un èxit de participació i organització amb l’assistència de 50 representants orgànics del partit verd. Entre els participants hi havia càrrecs institucionals importants de la Conselleria de Medi Ambient, la Diputació de València, les Corts Valencianes, l’Ajuntament de la ciutat de València i regidores i regidors verds d’arreu del país així com els representants orgànics del partit.

Des de Compromís per Ontinyent recolzem i fem propi el comunicat que va emetre aquesta assemblea verda:

La Mesa de País de VerdsEquo del País Valencià, reunida aquest dissabte a Ontinyent, ha decidit per unanimitat, que en aquesta segona fase que s’obri després de la primera i fallida votació d’investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern, continuar amb l’aposta de treballar per conformar un acord ampli entre les forces progressistes d’esquerra que permeta un govern del canvi inspirat al Govern del Botànic.

En aquest sentit, s’ha recordat que “les passades eleccions del 20 de desembre, han donat pas a un nou escenari polític caracteritzat per la seua àmplia pluralitat, que no permet que cap partit puguen governar en solitari, d’ací la necessitat de reprendre el diàleg i treballar per aconseguir un document que pugan subscriure totes les forces que aposten per un canvi polític real”.

Segons s’ha explicat des de VerdsEquo “es requerix valentia per arribar als acords suficients que permeten conformar un govern plural que treballe per revertir la retallada de drets promoguts des del govern del PP, a través de polítiques antisocials que han portat al país a una greu situació d’emergència social i democràtica”.