Vallada destina el Pla d’Inversions a acabar el camp de futbol i l’alberg rural

El president, Jorge Rodríguez, rep l’alcaldessa, María José Tortosa, amb qui ha estudiat les principals necessitats d’aquest municipi de la Costera

El president de la nova Diputació, Jorge Rodríguez, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Vallada, María José Tortosa, per a tractar les necessitats del seu municipi i les inversions més urgents i necessàries.

El president i l’alcaldessa han conversat sobre algunes qüestions referents a la localitat de Vallada, segons ha dit Tortosa després de la reunió.

«És molt important —ha dit— poder invertir i actuar en les infraestructures i els aspectes que realment fan falta».

Pel que fa al Pla d’Inversions Sostenibles posat en marxa per la nova Diputació, Tortosa ha felicitat el president «perquè la institució permet a cada municipi triar en què invertirà l’ajuda dins d’un ampli ventall d’opcions».

L’alcaldessa ha assenyalat que «Vallada destinarà l’ajuda de la Diputació a dotar el camp de futbol de vestidors i d’una cantina, un projecte que portàvem en el programa electoral i sol·liciten els veïns des de fa temps».

De la mateixa manera, «s’asfaltarà un camí i es conclouran obres menors del municipi», ha explicat l’alcaldessa, qui ha afegit que «aquest pla és molt important per a poder concloure l’alberg rural, posar en funcionament totes les rutes i sendes i, amb això, crear llocs de treball».

Tortosa aprofità la reunió amb el president per a sol·licitar el suport econòmic al Museu del Vímet, «un projecte molt ambiciós amb molta eixida per a l’educació i per a ajudar els emprenedors a crear noves empreses i així revitalitzar l’economia».