Vacances en pau, recepció institucional a l’ajuntament de Genovés

sany4092

El divendres 16 de juliol ha estat de nou un dia d’activitat per al col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ja que els nens i nenes sahrauís que acollim, juntament amb les famílies d’acolliment, han sigut rebuts per l’Ajuntament del Genovés.

A les 11 hores els xiquets i xiquetes sahrauís que passen els dos mesos d’estiu al municipi del Genovés han estat rebuts per la corporació municipal que ha expressat el seu suport al programa de Vacances en Pau per tal que ells puguen passar un estiu diferent i que puguen conéixer altres realitats diferents a la dels campaments de refugiats. Enguany són tres els menuts sahrauís que estan al Genovés.

Posteriorment, tots els xiquets i xiquetes sahrauís i les famílies acollidores d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva han anat al poliesportiu per gaudir d’un dia d’encontre i d’esplai.

Pròximes activitats d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva

– Diumenge 18 de juliol, per la vesprada, Trobada de xiquets i xiquetes sahrauís del País Valencià a Foios. (Manifestació, jocs, haimes, tallers, activitats, berenar-sopar popular…).