Usuaris del Centre Ocupacional participen en una jornada integradora a la piscina coberta

Usuaris del Centre Ocupacional participen en una jornada integradora a la piscina coberta

Un total de huit usuaris del Centre Ocupacional José Antonio Bodoque d’Ontinyent participaven el passat dimecres en una jornada integradora a la piscina coberta municipal. Coincidint amb el Dia Internacional del Discapacitat, amb l’organització de l’empresa que gestiona la piscina i amb el recolzament de les regidories de Política Social i Esports, els usuaris convivien durant el matí amb els treballadors de la piscina coberta i els ajudaven en les seues tasques diàries.

La regidora de Política Social, Paula Garcia, assenyalava activitats com aquesta “contribueixen a fomentar la integració i alhora un estil de vida saludable”. El regidor d’esports, Pepe Pla, destacava que amb activitats com aquesta “esport i solidaritat tornen a anar de la mà a Ontinyent”. El director de la piscina, Marc Larrañaga, destacava per la seua banda la bona acollida que ha tingut l’activitat, mentre que el President de l’Associació de pares i mares del Centre Ocupacional, Salvador Llorca, agraïa l’organització d’una iniciativa “important, i a la que ens agradaria que se sumaren més empreses per fomentar la integració als seus àmbits”.

La jornada tindrà una segona part el 12 de desembre, quan tindrà lloc a la piscina coberta el “hero’s day”, una activitat de “spin-bike”, zumba i aquaeròbic sense descans de 18:00 a 21:00 hores, amb un preu de 3 euros per participant a benefici del Centre Ocupacional, podent realitzar-se ja inscripcions a la pròpia piscina.