Una trentena de persones es concentren a Xàtiva contra la Reforma Laboral

concentracio-xtv

El passat divendres 2 juliol, convocades per les Assemblees de Joves de La Costera, l’Escarot i Cremats, i pel col·lectiu CaMot, una trentena de persones es van donar cita a partir de les 20h davant l’ajuntament de Xàtiva, per protestar contra la nova reforma laboral aprovada per l’executiu espanyol.
L’acte es va allargar uns 40 minuts, durant els quals es van repartir més d’un centenar de pamflets, en els quals s’exposaven els motius del rebuig frontal al que suposa un atac greu als drets i interessos de la classe treballadora de la comarca i del país. L’acte va finalitzar amb la lectura del manifest per part d’una companya i un company de les Assemblees de Joves.
Els col·lectius convocants denunciem que la nova reforma suposa un nou retrocés històric en els drets dels i les treballadores, facilitant l’acomiadament, donant més poder als empresaris i augmentant la temporalitat i la precarietat, especialment entre la joventut. Per això, exigim l’aturada immediata de la reforma laboral i el control del sector productiu i financer per a poder construir un sistema econòmic que responga a les necessitats dels i les treballadores de la comarca i del país.

Un comentario sobre “Una trentena de persones es concentren a Xàtiva contra la Reforma Laboral”

  1. Em pareix que una protesta organitzada per tants convocants podria haver reunit a més d’una trentena de persones… Jo ho calificaria de fracàs absolut… hi ha més gent a l’ermita de Sant Josep beguent alcohol un dissabte per la nit.

    Em faria vergonya eixir per la premsa en una notícia d’estes.

Los comentarios están cerrados.