Una rotonda servirà per a millorar la seguretat al camí Caputxins de L’Olleria

olleria-rotonda

La regidoria de Trànsit, Policia i Seguretat Ciutadana ha implantat senyalització horitzontal i vertical al camí de Caputxins, amb l’objectiu de millorar la seguretat, tant dels vianants com de les persones que es desplacen en vehicle.

“Este camí és molt emprat tant per persones que van a passejar a peu, com pels veïns que tenen a esta zona les seus casetes i segones residències”, comenta Jovi Vidal, regidor de l’àrea. “El camí no comptava amb pintura horitzontal que delimités l’espai dels cotxes i el dels vianants, el que suposava un perill, especialment per a les persones que el recorren a peu. Pense que millorar este camí era una reivindicació gairebé històrica, i ara hem actuat”.

També una rotonda

A la intersecció del camí de Caputxins amb els camins de la Serratella i l’Assegador s’ha creat una rotonda que permet realitzar sense perill la incorporació a qualsevol d’estes vies. “A més cal tindre en compte que ací es troba el convent dels Caputxins, un punt d’interès turístic de la nostra població”, afirma Vidal. “Si estem fomentant este sector econòmic, hem de crear les infrastructures necessàries per a rebre els visitants”.

Jovi Vidal ha estat inspeccionant este matí la marxa de les obres acompanyat per José Alfredo Martínez, cap de la Policia Local de l’Olleria.