Una placa al Pont del Salt del Bou recordarà l’enginyer Arturo Llorca

La placa era descoberta per la seua vídua

Una placa al Pont del Salt del Bou d’Ontinyent recorda des d’ahir l’enginyer d’aquesta infrastructura que salva el riu Clariano, l’enginyer Arturo Llorca. La placa era descoberta per la seua vídua, i servirà per recordar a qui fou durant 22 anys cap del Servei Territorial de Carreteres de València de la Conselleria d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient.

Durant l’acte, el Secretari Autonòmic d’Infrastructures, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui ha ressaltat que «aquest pont ja s’ha convertit en un element característic del ciutat d’Ontinyent», i que «es tracta d’un pont d’arc ha sabut preservar amb el seu disseny el conjunt paisatgístic i mediambiental del riu, creant un espai de gran bellesa».

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha manifestat que aquest pont que creua el Riu Clariano, (una de les obres favorites d’Arturo Llorca, tal i com han assenyalat la seua vídua i el seu fill), “és un autèntic emblema per a la ciutat”. El primer edil ha destacat que “homenatjar a gent que ha treballat per Ontinyent, com en este cas, sempre és de justícia”.