Una delegació finesa visita el dimecres el CIPFP La Costera

Els alumnes podran realitzar les pràctiques mitjançant una beca Erasmus a Finlàndia

El Centre Integrat de Formació Professional La Costera de Xàtiva rebrà el proper dimecres la visita de representants del Ministeri d’Ocupació i de l’EURES de Finlàndia. Aquesta visita servirà per a establir les bases d’una més estreta col·laboració entre el centre de Xàtiva i l’empresa Innovi Medika, de la qual ja van rebre una visita l’any passat.

Aquesta relació fonamentalment suposarà el reclutament d’Auxiliars d’Infermeria per a completar la seua formació professional adequant-la a la finesa gaudint d’una beca. Una vegada completada la formació se’ls oferirà un contracte indefinit de treball.

L’empresa Innovi Medika porta una llarga trajectòria de col·laboració amb el Col·legi d’Infermeria de València reclutant Infermers/es per a treballar en Finlandia. “Arran de la nostra col·laboració amb Innovi Medika, vam establir relacions amb l’Institut de Kotka (Finlàndia), on els nostres alumnes podran realitzar les seues pràctiques professionals mitjançant una beca Erasmus”, destaquen des del centre La Costera.

La delegació visitarà l’Ajuntament de Xàtiva on serà rebuda per representants de la Corporació Municipal. Posteriorment, ja en el centre La Costera, podrà veure les instal·lacions i intercanviar experiències de formació dels dos sistemes educatius.