Un total de 36 centres participaren a la Trobada a Rotglà

Els participants gaudiren de tallers, contacontes, música i moltes actuacions

Rotglà i Corberà va acollir aquest dissabte la 22 Trobada d’Escoles en Valencià, un esdeveniment lúdic i cultural que va comptar amb la participació de 36 centres educatius de La Costera i que va dur per lema “Sí al valencià! NO a les retallades!”.

Les activitats es van iniciar amb l’arribada dels centres a la població, que van ser rebuts amb una cercavila. Va ser una jornada repleta d’ambient on els més menuts gaudiren de 70 tallers i paradetes organitzats pels centres educatius, entitats, associacions i empreses col·laboradores, a més del ja típic espai del llibre. Els participants tingueren també contacontes, música, danses i esports.

La Trobada és un referent en la defensa de l’ensenyament en valencià i es va mostrar el rebuig al projecte d’ensenyament trilingüe que proposa la Generalitat Valenciana. Una jornada en la que també es van criticar les retallades en matèria d’educació. Els assistents contemplaren moltes actuacions: la Banda Juvenil La Socarrà, les danses búlgares a càrrec de l’associació Balcan, exhibició d’aeròbic per Aquasport, el grup de danses de la Llosa de Ranes, el Grup Trobada, la Batucada de Rytmus, gimnàstica rítmica, i per la vesprada, l’espectacle musical “Este conte em sona” i activitats canines al pati de l’escola.