Un total de 36 bandes participen en la XIX Diada Musical de la Vall d’Albaida

picture-6
Salem actua com a localitat amfitriona d’una de les trobades més representativa de la comarca

La Vall d’Albaida // 21.05.2009.- El municipi de Salem, als peus de la Serra del Benicadell, acollirà el pròxim dissabte, 23 de maig, la XIX Diada Musical de la Vall d’Albaida. Un total de 36 societats vingudes des de 26 poblacions participaran en un dels encontres més representatiu de tots els que se celebren al llarg de l’any a la comarca.
L’acte central, a partir de les 18.00 h, serà la desfilada on cada societat interpretarà una peça diferent destacant la “Marxa de la Diada” composada expressament per a l’ocasió pel salemer Juan Alborch i que sonarà gràcies a la Lira Musical de Salem. A continuació, hi haurà un sopar de germanor per a músics i veïns i la jornada la conclourà el grup “Sedajazz Big Band”.
Per a l’alcalde de Salem, Fernando Hernández, “és un gran orgull que se celebre la Diada en este xicotet poble” i “estic segur que serà un èxit perquè hi ha ganes i s’ha treballat de valent”. D’aquesta forma, “els nostres carrers s’ompliran de música i d’alegria” gràcies a les bandes que són “els nostres ambaixadors culturals allà on van”.
“Fruït d’un compromís ferm i durador perfectament arrelat en la nostra societat i el resultat de la voluntat dels nostres músics”, així és com veu la trobada Filiberto Tortosa. El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida va ressaltar també que la Diada permet “refermar la importància de les societats musicals a cadascun dels nostres municipis com un component imprescindible en els seus esdeveniments socials més rellevants”.

Descarregar el programa complet en PDF