Un parc de jocs per a xiquets tanca la Setmana de la Ciutadania de L’Olleria

jocs-i-puzzle-030

La Setmana de la Ciutadania de L’Olleria, organitzada pels consells temàtics de l’Agenda 21 i la regidoria de Participació Ciutadana, es va tancar ahir amb una matinal de jocs tradicionals al parc Beat Ferreres. A més de tindre l’oportunitat de practicar jocs com les birles o el pic i pala, els assistents també van pintar les 231 peces del puzzle gegant de la participació ciutadana, que mesura prop de 3×4 metres. Un puzzle que va ser acolorit in situ per menuts i majors, i que reprodueix la figura d’un bufador de vidre.

L’alcalde de la ciutat, Julià Engo, juntament amb una xiqueta participant a l’activitat, va ser l’encarregat de col·locar la darrera peça del puzzle. Així mateix Ruth Martínez, regidora de Medi Ambient i promotora d’Agenda 21 local, va entregar els premis als millors jugadors de la competició de Pic i Pala en les categories infantil, juvenil i absoluta.

Engo ha valorat molt positivament la resposta dels veïns a les activitats programades dins de la Setmana de la Ciutadania, ja que la majoria de les iniciatives han comptat amb un elevat nombre de participants. En el marc d’esta Setmana de la Ciutadania s’han realitzat tallers, xerrades, projeccions de cinema i excursions, i s’han abordat temàtiques tant diverses com el medi ambient, l’economia o el benestar social, des d’una òptica local.

jocs-i-puzzle-024