Un any més comença el Curs de Monòlegs Ciutat de Xàtiva

Informa’t a la Casa de la Joventut
Després de l’èxit de les passades edicions del Curs de Monòlegs organitzat per la Regidoria de Joventut i Cultura del Excel·lentíssim Ajuntament de Xàtiva s’ha volgut prosseguir amb aquesta activitat lúdic – formativa en el municipi.
Serà el pròxim 3 de novembre a les 19.30 hores quan s’inicie la primera classe d’aquest curs en la Casa de la Cultura de Xàtiva (C/ Montcada, 7), impartida per l’actor i monologuista, Rafa Miragall, a través de la seua companyia Gormic.
Tot aquell interessat a realitzar aquest interessant i divertit curs pot passar-se per la Casa de la Joventut (C/ Montcada, 14) i inscriure’s de manera gratuïta. Hi ha un total de 25 places.

Es preveu realitzar una classe setmanal durant els mesos de novembre i desembre, i com ja és habitual en anteriors edicions, els curs de monòlegs podran posar en practica tot l’après en la mostra de fi de curs. Aquesta mostra, que compten amb una gran assistència de públic, són un xicotet trampolí per als futurs monologuistes. En el 2007 la gala es va realitzar en la Casa de la Cultura i el passat any va tenir lloc en els esplèndids Jardins del Palasiet, en la present edició la idea és que es realitze en el CCX, espai que compta amb un sala amb escenari, per a poder albergar aquest tipus d’actes.

L’objectiu d’aquesta activitat és donar una alternativa d’oci a la gent jove perquè s’acoste al teatre d’una forma distesa i divertida. El curs ofereix l’oportunitat d’acostar-se a textos enginyosos i brillants sobre coses que ocorren en el dia a dia. Els assistents aprenen regles de comunicació verbal, una eina sempre útil i necessària.
Marcos Sanchis, edil de Joventut, “ Dins de les activitats lúdiques que pot realitzar un jove, aquesta és de les atractives doncs a més de perdre la por a parlar en públic, en les anteriors edicions s’ha creat un molt bon clima entre els participants” ha afirmat.