Un alumne del Sivera Font de Canals participa al programa PRAKTIKUM 2013

Convocat per la Universitat Politècnica de València

La Universitat Politècnica de València ha convocat el programa “PRAKTIKUM 2013-EPSA” en el seu campus d’Alcoi. L’alumne Adrià Sisternes Domene, de primer de Batxillerat de Ciències i Tecnologia de l’IES Sivera Font de Canals, ha sigut seleccionat per a participar en aquest programa, que es realitza al llarg d’aquesta última setmana de juny.

En aquesta convocatòria del programa s’ofereixen únicament 20 places, a alumnes de 1r de batxillerat de la modalitat de Ciència i Tecnologia per a realitzar un projecte amb professorat de la universitat dins dels seus grups d’investigació. Aquest programa ofereix a l’alumnat seleccionat l’oportunitat de conèixer de primera mà i d’experimentar en un laboratori d’investigació al llarg d’una setmana, realitzant un projecte dins del mateix. També s’ofereix a l’alumnat unes visites a empreses de la zona i algunes xerrades. L’alumne de Canals treballarà en el professor Salvador Cardona, dins del projecte “Caracterización experimental de reactores de columna de burbujeo”

El centre de secundària es compromet a designar un professor tutor de l’alumne seleccionat, qui ha de fer un seguiment del treball d’aquest i realitzar el proper curs una sèrie d’activitats per a difondre l’experiència de l’alumne a la universitat.

 

Foto de archivo correspondiente al año 202: http://praktikum2012epsa.files.wordpress.com