«Tres fan ball» tanca la 15ª Festa de la Magdalena a l’Olleria

picture-23El passat dissabte 17 de juliol es celebrà la 15a Festa de la Magdalena a L’Olleria. No obstant això, els actes festius començaren el divendres 9 de juliol, amb la visita de Xavi Castillo, humorista que aconseguí abarrotar el Cine Goya, esgotant-se les entrades. La festa continuà aquest dissabte, començant amb una cercavila des de l’Hospital Sant Joan Baptista fins a la Plaça de la Vila, amb la participació de «Cavallets» d’Ontinyent, junt amb el seu grup de xirimites i percussió, El Revol, La Morralla i El Ball dels Locos.

En acabar la cercavila, el grup de danses El Revol va realitzar una exhibició de ball que arrancà des de l’església, arribant a la Plaça de la Vila i continuant allí amb l’espectacle. El Revol comptà amb la participació de 18 parelles, i estrenà la “Jota de L’Olleria”, composta aquest mateix any. No faltaren els castells humans per part dels Castellers, i a més també ballà el grup de danses gerreres de La Morralla.

Per a tancar la festa, després del sopar popular realitzat a la plaça, el grup de música Folk de l’Horta “Tres Fan Ball” donà un concert en el qual va aconseguir que la gent participara, ballara, i al cap i a la fi, es divertira.