Tres activitats componen l’oferta del Centre Cultural Caixa Ontinyent este cap de setmana

Dos concerts i un festival de fi de curs, en tres dies.

El Centre Cultural Caixa Ontinyent, dins del seu programa d’activitats, té previst per a este cap de setmana la celebració de dos concerts i un festival de fi de curs.

La primera de les activitats serà el Concert Homenatge als compositors d’Ontinyent, que estarà a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional de Música d’Ontinyent, i que interpretaran obres de Gomis, Rodríguez Monllor, Ferrero, Martínez Valls i Pérez Jorge. El concert tindrà lloc hui dijous a les 19:30 hores, i l’entrada serà lliure.

Així mateix, per al divendres està prevista la celebració del Fi de Curs de l‘acadèmia Keyhol, que tindrà lloc a les 19:00 hores en el saló d’actes del centre.

El dissabte, s’oferirà un concert a càrrec de la Coral d’Ames de Casa d’Ontinyent en el saló d’actes, a les 18:30 hores, dins de la programació d’activitats que l’associació està realitzant amb motiu del fi de curs, i en el que s’interpretaran dotze temes diferents.

A més, la Fundació Esports Base d’Ontinyent, realitzarà una Assemblea per a socis el divendres, en la sala la Previsora.

Cal destacar el dinamisme del Centre Cultural Caixa Ontinyent, que al llarg del 2012 ha acollit ja 93 activitats entre projeccions, conferències, concerts, exposicions, presentacions, actes de formació i actes interns, en els que han participat 25 col·lectius diferents i assistit més de 6.510 persones.