Tot preparat per al Torneig de Minibàsquet de Genovés

Al primer partit del dissabte, el C.B. Genovés s’enfrontarà a l’Unicaja de Màlaga

El València B.C., Joventut de Badalona,CB Delfos Cornellà, OAM Godella, Unicaja Màlaga i el C.B. Genovés disputaran el pròxim cap de setmana el Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet de Genovés. Tots els clubs han confirmat la seua presència per competir per la consecució del títol en aquest campionat que, després de 10 edicions, es va consolidant com un dels referents a nivell estatal. El club, en la presentació del torneig afirmava que “després de nou anys, la implicació de la gent del club i el recolzament de les institucions públiques i empreses privades fa que any rere any presentem dos tornejos, un en categoria cadet i un altre en categoria aleví, com aquest que ara ens ocupa. Un torneig en categoria aleví, amb xiquets de 12 anys però que juguen un bàsquet envejable”.

El dissabte al matí començarà el campionat amb un partit en el que el C.B. Genovés s’enfrotarà a l’Unicaja Màlaga per a després i de manera ininterrompuda veure dos partits no menys interessants entre el Joventut-OAM Godella i el C.B. Genovés-C.B. Cornellà. La vesprada comptarà amb tres partits més que decidiran els partits finals del cap de setmana i seran els següents: València B.C.-OAM Godella, Unicaja Màlaga-C.B. Cornellà i València B.C. –Joventut Badalona.

El diumenge a partir de les 9.00 del matí es jugaran els partits per decidir des del tercer al sisé lloc i a les 12 la gran final. Des del C.B. Genovés afirmen que “tota a gent que estima el bàsquet no pot deixar-se de perdre partits com aquestos, per això el 23 i 24 de juny vos esperem al Pavelló del Genovés per veure jugadors que de segur en un futur els veurem competir a nivells importants”.

Un comentario sobre “Tot preparat per al Torneig de Minibàsquet de Genovés”

  1. LASTIMA QUE EL CAMPEON ALEVIN PROVINCIAL EL NOU
    BASKET XATIVA NO ESTE INVITADO , LA PARTE BUENA ES QUE ESE SABADO NOS ESTAREMOS JUGANDO LA COPA FEDERACION EN CATEGORIA ESPECIAL

Los comentarios están cerrados.