Tot preparat per al Mig Any Faller Infantil de Xàtiva

Cap de setmana carregat d’actes per a la Junta Local Fallera

Ja està tot preparat per al Mig Any Infantil de Xàtiva. Aquest esdeveniment es celebra demà dissabte, a partir de les 18 hores a l’estació d’autobusos. Comptarà amb tallers organitzats per les distintes comissions, futbolins facilitats per Recreativos Saetabis, una globotà per cortesia de McDonald’s i unflables per a tots els assistents.

A més a més, es donaran els premis del I Concurs de Mascotes, patrocinat per OrniXativa. Cal recordar que la fotografia més votada al Facebook estarà la guanyadora, i que les votacions conclouran hui divendres a les dotze de la nit.

Aquest serà un cap de setmana carregat d’actes per a la Junta Local Fallera de Xàtiva. Les Falleres Majors de la ciutat es desplaçaran hui fins a Carcaixent, que celebra el seu playback, emmarcat en els actes del seu Mig Any Faller. A més a més, la Junta Local Fallera també assistirà a la inauguració de l’exposició de Pepe Castells, Francisco Pozo i Rafael Vaello, que tindrà lloc aquesta vesprada en la Casa de la Cultura a les 20 hores.

Demà dissabte, les Falleres Majors de Xàtiva tornaran a desplaçar-se a Carcaixent per continuar amb els actes del Mig Any, on gaudiran del dinar després del concurs de truites. I de vesprada, les màximes representants tornaran a Xàtiva per assistir al Mig Any Faller que de segur farà les delícies dels més menuts.