Torrella comença les activitats d’estiu

portada1

Torrella, 02 de juliol de 2009. L’Ajuntament de Torrella enceta el periode vacacional amb el començament de l’escoleta d’estiu i els cursets de natació.

Les activitats de l’escoleta es desenvoluparan durant el mes de juliol, de dilluns a divendres de 10h. a 13’30h. Es realitzaran diferents tallers amb el medi ambient i el reciclatge com a tema central de les activitats. Es tracta de concienciar als xiquets de la importància del reciclatge en el desenvolupament social i mediambiental del municipi. La inscripció a l’escleta d’estiu és gratuita, subvencionada per l’Ajuntament de Torrella.

D’altra banda els cursets de natació també es desenvoluparan durant el mes de juliol a la piscina municipal, de dilluns a divendres en dos torns de 12h. a 12’45h. i de 12’45h. a 13’30h. En aquest cas la inscripció és de 20 €.

L’Ajuntament de Torrella, amb Paco Moreno al front, impulsa les activitats d’estiu amb una motivació de conscienciació mediambiental, amb la sostenibilitat com a element clau del desenvolupament local.