Torrella celebra la seua setmana cultural

La propera setmana, del 9 al 16 d’octubre Torrella celebrarà la VII setmana cultural per la tradició i cultura.

Una setmana marcada per una profunda crisi i que es desenvoluparà gràcies a la col·laboració del SARC, associacions culturals i ciutadans desinteressats que volen portar uns dies de tradició i cultura.

La intenció que va arrossegant la setmana cultural es la de reunió i cel·lebració dels diferents aspectes culturals de la societat i l´èxit del actes programats serà gràcies a la participació de tots els torrellins i torrellines.

El diumenge 9 d’Octubre es farà la cel·lebració de l’Estatut d’autonomia.

A les 9:30 hi haurà Mostra de bolillos al carrer Mossén Ricart Climent a càrrec de Les Bolilleres del Rabal de Xàtiva.

A les 13:00 la Inauguració de la exposició de fotografia “Fragmentos de luz” de l’autor setabense Javier Alcázar Tomás. I a les 14:30 dinar de germanor. Les persones que no tinguen quadrilla han de passar per l’Ajuntament per apuntar-se a les paelles les quals seran servides per l’establiment «La Berena».

El dilluns 10 d’octubre a les 18.00 hores serà el dia de la gastromía local. Les receptes d´aquest any seràn Suspiros d´anous, Coca en llanda, Fessols estofats, Arròs caldós i Puchero de festes.Les receptes poden entregar-se en l’Ajuntament de 9:00 a 14:00 i fins el 7 d’Octubre. De entre totes s’elegirà la recepta més representativa de la gastronomia local.
Respecte als dolços, aquest any l’elaboració serà voluntària i correspondrà als carrers Constitució i Sant Vicent Ferrer.

El dimarts 11 a les 22:00 l’actuació de l´Orquestra Albalsans al Saló social de l´Ajuntament.

El dimecres dia 12 dinar de jubilats. Seguidament, actuació de “Jaume”.

El dissabte 15 a les 19:30 l’actuació del grup de teatre de Vil·lamarxant. I per acabar el diumenge 16 d’octubre a les 18.00 hores xocolatà en benefici de l´Associació del càncer de Torrella.

L’alcalde-president del Ajuntament de Torrella, Francisco Moreno, convida a tots els ciutadants a l´assistència als actes per tal de fer poble.