Tornen les Festes populars al Barri del Raval de Xàtiva


EVA C.

Els propers dies 12,13, i 14 d’octubre tindrà lloc al Barri del Raval de Xàtiva la quarta edició de les Festes populars Raval es Mou. Al llarg d’aquestos tres dies, el veïns del barri gaudiran de diferents activitats al carrer, com per exemple concurs de monòlegs i cassoles, jocs al Parc de Sarriers per als xiquets, concerts, sopars populars, una visita històrica al nimfeu, etc.
Aquest és el quart any que es celebren les festes populars del barri, des de que un grup de gent decidí recuperar la tradició perduda anys enrere. Són l’organització de Raval es Mou i la col·laboració d’associacions i comerços del barri, junt amb l’ajuda i participació dels veïns, aquells qui aconsegueixen dur endavant les festes. Es caracteritzen per ser de caire popular i participatiu, amb activitats i espectacles organitzats pel poble, sense cap tipus de representació política.
Amb les festes populars de Raval es Mou, es recupera la tradició i les relacions de la vida al carrer. Aquest cap de setmana tothom està convidat a compartir amb els seus veïns i veïnes tres dies de celebracions, activitats i festivitat.