Tornen als Campaments de refugiats els xiquets i xiquetes que van ser acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva

El dissabte 2 de setembre es van reunir els xiquets i xiquetes sahrauís que passen l’estiu en les poblacions de Xàtiva, el Genovés i La Granja de la Costera per tal de celebrar la festa i el sopar d’acomiadament. Aquesta activitat que es va realitzar a Novetlè ha estat l’última que realitzarà Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva abans que els xiquets i xiquetes sahrauís retornen als campaments de refugiats de Tinduf.

Al sopar van assistir les famílies acollidores, socis i amics del nostre col·lectiu, i va servir per tal que els xiquets i xiquetes sahrauís es retrobaren, jugaren i que s’ho passaren d’allò més bé.

Tornen als Campaments de refugiats sahrauís els xiquets i xiquetes que van ser acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva dins del programa de Vacances en Pau 2011.
Vacances en Pau és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís i un clam per la pau, contra la injustícia i contra la violació dels drets humans al Sàhara Occidental. Aquest projecte arribarà a la seua fi el proper 5 de setembre. El diumenge 4 de setembre eixirà el primer avió de València cap als Campaments de refugiats de Tinduf. Amb aquesta iniciativa, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha fet possible que aquestos xiquets i xiquetes sahrauís passen un estiu diferent. Ara, aquest representants de la causa sahrauí, tornen per a retrobar-se amb els seus pares, els seus germans i els seus amics.