Torna «El Raval es mou»

Divendres 4 i 5 de novembre tindrà lloc la tercera edició de les festes popular del barri del Raval.

Ja fa anys que es treballa per unes festes populars al barri del Raval a Xàtiva, amb l’objectiu de crear un espai de trobada entre tot el veïnat de Xàtiva i del propi barri. Sempre amb una mirada diferent, conscients de la necessitat de crear un barri en moviment, preocupat per el seu benestar i capaç d’organitzar-se per a fer un oci diferent i participatiu.

Aquest any, tot i haver trobat dificultats administratives per part de l’ajuntament per a realitzat totes les activitats que desitjaven,  no s’han deixat vencer, i amb més ganes que mai, encara que amb el temps damunt, vos deixem el programa de les activitats que tindran lloc a la Plaça J. Tudela i al parc de Sarriers.

DIVENDRES 4
21:30 Pregó inaugural de les festes! Vine disfressat i farem cercavila pels carrers del barri amenitzada per el grup «batukant’astall» des de Carcaixent.
22:30 Portat el sopar de casa i vine al parc parc de Sarriers amb la resta de veïns.
23:30 Monòleg a càrrec de «Moixo Còmico» seguit de punxa discos de la ma de «CREMATS SOUND SYSTEM»

DISSABTE 5
11:00 Jocs per a menuts al parc de Sarriers, amenitzats per els agrupaments escoltes de Xàtiva Jamboree i Cohinoor.
13:00 Actuació a càrrec de l’escola de danses de Xàtiva al jardinet.
14:00 Vine a fer un bon dinar amb els teus amics i veïns amb una bona cassola al 2º Concurs de cassoles d’arròs al forn, després  hi haurà jocs de taula tradicionals per a fer la sobretaula. Tot al jardinet.
19:00 Xerrada «un barri en moviment», vine a compartir amb els veïns del barri i de les entitats que en ell conviuen, les inquietuds quotidianes i les respostes conjuntes que entre totes podem articular. Presentació de l’associació que organitza les festes «Raval Viu»
22:00 Per a acabar aquestes festes, sopar popular a 6€ al parc de Sarriers, i en acabar… final de festa amb Toni de L’hostal, bona música i moltes més sorpreses.

Si vols més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic festesraval@gmail.com o a https://www.facebook.com/pages/Festes-Populars-del-Raval-Retorno.

Per a poder adquirir els tiquets del sopar, pots anar a la llibreria La costera, a la papereria la Tella o al Forn del Raval.