Toni Canet posa imatges a la música valenciana

El director de cinema valldalbaidí porta entre mans els viodeclips de Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”


El director de cinema Toni Canet, autor de la colpidora “Las alas de la vida”, canvia totalment de registre amb el seu nou projecte de plasmar en videoclip un dels temes del cantaor Pep Gimeno “Botifarra”, i un altre del cantant Miquel Gil.

Precisament aquest cap de setmana la localitat d’Otos, en concret l’hotel-restaurant Ca les Senyoretes, acollirà l’enregistrament del vídeo de Miquel Gil, que ha triat per a l’ocasió una adaptació inèdita de la peça “Romanç de la Cileta”. Segons ha avançat el director de cinema, a més del cantant i dels seus músics, està prevista la participació en el vídeo de l’actor Antonio Hortelano, que ja treballà amb Toni Canet a la pel·lícula “La camisa de la serp”. També s’han involucrat en el projecte audiovisual la cantant Bikimel, el ballet Teleraco d’Aielo de Malferit i l’artista plàstic Jordi Albinyana. Tot i que no s’han revelat els detalls de l’argument del viodeoclip, es projecta enregistrar els gairebé quatre minuts que dura la cançó, en un únic pla-seqüència.

Canet també porta entremans el videoclip de Pep Gimeno “Botifarra”, que ja està a punt de muntatge. Les imatges que acompanyaran el “Cant de Batre” que interpreta el cantaor de Xàtiva es van gravar fa unes setmanes a la Festa del Batre de la Fuliola (l’Urgell), per tal d’aprofitar la infrastructura que oferia aquest escenari natural.