Thomas Wandschneide es proclama campió en el 1r Torneig Internacional 2010 de bàdminton adaptat disputat en Toulouse

thomas-2

Thomas Wandschneide es soci del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-

El jugador alemany de bàdminton adaptat Thomas Wandschneide soci del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- on ha estat entrenant durant tota la temporada, es va proclamar el passat dia 5 d’abril Campió en el 1er Torneig Internacional 2010 de Bàdminton per a minusvàlids, celebrat en Toulouse (França) entre el 2 i 5 d’abril. Van participar 76 esportistes de 16 països i Thomas Wandschneide va guanyar la medalla d’or en les tres modalitats en què va participar: individual masculí, dobles masculí i dobles mixtos.
Thomas viu en Els Poblets, es desplaça dimarts i dijous a Xàtiva a mantindre’s en forma i al mateix temps ajuda en la preparació tècnica dels jugadors del club. El jugador alemany ha sigut capaç de superar la seua condició de minusvàlid i convertir-se en un extraordinari jugador, amb una rapidesa de cadira i raqueta impressionant i amb el geni d’un gran campió.
thomas-1 En individual masculí Thomas Wandschneider va guanyar en la final al turc Avni Kertman per 21/15 – 21/5. En dobles masculí fent parella amb el turc Avni Kertman van véncer en la final als francesos Sébastien Martin / David Toupe per 21/14 – 21/17. Finalment en dobles mixtos fent parella amb la suïssa Sonja Häsler es van imposar en la final a la parella David Toupe (Fran) / Tanja Schröter (Ger) per 21/11 – 21-12.
Cal destacar a més en favor de Thomas Wandschneider, que va comptar amb la dificultat que el jugador francés David Toupe, al què es va enfrontar en les tres modalitats, era jugador internacional d’alt nivell abans de l’accident que li va ocasionar la minusvalidesa i este no és el cas del jugador alemany.
Amb este nou campionat Thomas continua la seua extraordinària carrera esportiva on ja ha sigut Campió del Món, sent un exemple per als jugadors del club xativí que cada dimarts i dijous compten amb la seua col·laboració en els entrenaments.