Tex Teatre presenta «La Nouba» a la Font de la Figuera

És una companyia de teatre formada per persones amb discapacitat i voluntariat

L’ajuntament de La Font de la Figuera està immers en els actes que celebren el 700 aniversari del naixement de la població. Per aquest motiu, i aprofitant la proximitat del Dia Internacional de les Dones, des de la regidoria d’igualtat s’han organitzat un seguit d’actes per commemorar aquesta efemèride amb la denominació «700 anys de dones».

D’aquesta manera, el proper dissabte 9 de març a les 19:00 hores, el Teatre Joan de Joanes acollirà l’obra La Nouba, de la companyia Tex Teatre. Algunes i alguns dels seus components ja es van donar a conèixer diumenge quan van anunciar l’espectacle pels carrers de la població.

La regidora d’igualtat, Irene Vila ha manifestat que «en fer possible la representació d’aquest tipus d’obres donem suport a l’entusiasme i l’esforç de persones que ens mostren les seues capacitats i valia. El diumenge van demostrar el seu talent i les seues dots interpretatives en anunciar un espectacle que segur no ens defraudarà».

La Nouba ens presenta la història d’una dona netejadora en un museu ple d’estàtues, amor i molta màgia. La companyia que la representa, Tex Teatre, la formen amb il·lusió persones amb discapacitat i divers voluntariat. Les entrades es posaran a la venda durant tota aquesta setmana a l’ajuntament i uns moments abans de l’actuació a la taquilla del teatre «Joan de Joanes».