Teatre en anglés per als alumnes del CEIP La Sénia de L’Alcúdia de Crespins

senia-angles1

L’alumnat del segon i tercer cicles de Primària del Col.legi LA SÉNIA va assistir ahir per la vesprada a la representació teatral de l’obra MONSTERS, (Monstres), de la Companyia de Forum Teatre i Educació a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins.

Tots els assistents van tindre l’oportunitat de passar una bona vesprada amb una divertida i interactiva repressentació de la que no sols van ser espectadors si no també protagonistes, ja que a més d’escoltar als actors en anglés, van haver de cantar i respondre les preguntes que els plantejaven.

senia-angles-2

L’obra, Monsters, conta una història ambientada en la nit de Halloween. Una immensa tormenta sorprén a dos xiquets i no tindran un altre remei que refugiar-se en una mansió, que resultarà estar encantada i plena de monstres. Monstres que en compte de fer por, són ellls qui tenen por, i per a això necessitaran algú que els ensenye.

Des del depoartament d’anglés de l’escola consideren que l’assistència a aquest tipus de representacions permet als alumnes tenir una font de motivació per a escoltar i aprendre anglés, fer ús de la llengua, cantant, contestant a les preguntes dels actors i les actrius, etc. i, a més a més, alguns tenen la oportunitat de participar directament com a actors extra en la funció teatral. «Es tracta d’una cita fascinant en la que l’humor, l’aventura i la música estan assegurats».

Aquest acte va estar organitzat pel Departament d’Anglés del Col.legi La Sénia, i va estar patrocinat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins i per la Diputació de València a través del SARC.

senia-angles-3

2 comentarios sobre “Teatre en anglés per als alumnes del CEIP La Sénia de L’Alcúdia de Crespins”

  1. Fenomenal. Hem sembla fenomenal que les xiquetes i xiquets acudeixen a aquest tipus de representacions teatrals i que no sols tinquen el futbol i els videojocs al cap. L’afició i l’interés per les manifestacions artístiques s’haurien de fomentar més i des de ben menuts per tal que d’adults les practiquen com un hàbit més, i no com un aconteciment puntual.

  2. Bueno si pero juan donat conte de que es mes facil engañarte y dir no no vull anar pero entonces tu dige no yo vaig a jugar al futbol pas ser bon jugador deus saver de estudi be,crec que este tema se a de acabar gracies Juan y Josevi per aquests comentaris.

Los comentarios están cerrados.