Taula redona sobre la crisi econòmica a Albaida i a la Vall

Organitzada per el BlOC d’Albaida. Propostes i solucions el 12 de desembre.

L’acte, d’entrada lliure, començarà a les 19’30 hores a la Nau de la Música.

El proper dissabte 12 de desembre, a la Nau de la Música d’Albaida i a les 7’30 de la vesprada, el BLOC d’Albaida organitzarà una taula redona amb el títol “La crisi econòmica a Albaida i a la Vall: propostes i solucions”. Els participants en l’acte seran: Pepe Serna, secretari general d’ATEVAL; Rafael Beneyto, economista i articulista del Levante-EMV; Ramon Soler, empresari d’Albaida; Josep Albert, regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Albaida i Càndid Penalba, secretari local del BLOC.

L’acte pretén obrir el debat sobre totes aquelles idees i projectes que els representants empresarials, sindicals i polítics poden aportar per a poder superar afrontar aquesta situació de la crisi que ens està afectant. Després d’haver-ne parlat molt sobre els aspectes econòmics i els efectes socials de la crisi que ens afecta, des del Bloc d’Albaida entenem que ara és el moment de tirar endavant, de mirar cap al futur, d’escoltar propostes, de plantejar solucions i, en definitiva, de trobar una eixida positiva a aquesta situació en la qual ens trobem.

Per això, des del Bloc d’Albaida apostem pel debat enriquidor d‘idees, per realitzar propostes i plantejar solucions i no per no quedar-se de braços creuats mentre la crisi es cobra molts llocs de treball al nostre voltant. Entre tots hem de ser capaços d’eixir d’aquesta situació, així que vos esperem el dia 12 de desembre per tal que participeu del debat i, així, entre totes i tots aportem les propostes i les solucions necessàries que ens puguen ajudar a millorar la molt preocupant i compromesa situació socioeconòmica i laboral d’Albaida i de la Vall.