Tancament en l’I.E.S. Dr. Lluís Simarro de Xàtiva contra les retallades

Per una educació pública i de qualitat. No a les retallades

La comunitat educativa de l’I.E.S. Dr. Lluís Simarro (pares, mares, professorat, alumnat, personal no docent), reunits en assemblea a les dependències del Centre manifesta la seua adhesió a les mesures proposades per la totalitat del sindicats de l’ensenyament i la repulsa a les retallades imposades per decret pel Consell, perquè són un atac a un dels drets més importants en una democràcia que és el dret a l’educació.

A hores d’ara, en el nostre Centre falten encara per ingressar des la Conselleria, les despeses de funcionament de dos quatrimestres de lany 2011, i els deutes a proveïdors sumen 24.000 euros, el que suposa un esforç extra a les empreses del nostre entorn que ens abasteixen. També hi ha dues baixes de professors sense cobrir, amb el consegüent perjudici que això suposa per a l’alumnat.

L’assemblea del nostre centre se suma a les mobilitzacions generals, començant per un tancament al Centre avui dimarts 24 de gener, assistència conjunta a la manifestació del dia 26 de gener a València, els dilluns farem una jornada de dol assistint al Centre amb una samarreta negra, a més del suport al manifest sindical unitari i la recollida de signatures exigint la dimissió del Conseller d’Hisenda. Pensem que hi ha altres formes deixir de la crisi que no siga retallar els serveis públics com la sanitat i l’educació, que afecten a tota la ciutadania.

Comunicat elaborat per l’assemblea de la comunitat educativa de l’IES Simarro de Xàtiva.

Audio de Neus Vera

[audio:http://www.portaldexativa.es/images/neus-vera.mp3]