Siren, guanyador de La Costera Sona!

Després d’uns mesos de concerts per la comarca, on hem pogut gaudir de la música d’Enderrocks, Flaco Favor, Naia, Pequeñas Luces, Sin Prisa, Siren i Skalingrad, ja tenim els resultats del concurs, els quals, s’ha de dir, han estat molt ajustats!

LCS (La Costera Sona) es dividia en dues fases: a la primera d’elles van participar tots els grups abans citats; a la segona, van passar els que havien obtingut millor puntuació a la primera (Flaco Favor, Naia, Siren i Skalingrad). Finalment, Flaco Favor no va poder participar de les semifinals per motius aliens al concurs, i vam organitzar una final amb els tres grups restants. D’aquesta, mitjançant els vots del públic, els vots emesos a través de les causes del Facebook i la puntuació del jurat, ha quedat guanyador el grup xativí Siren, que podrà gaudir d’un dia de gravació a l’estudi Montesa Audio.

A més, LCS ha repartit dos altres premis: premi al millor grup en valencià (atorgat per La Costera per la Llengua), consistent a tocar al concert de La Gira a La Costera, amb Mugroman i Orxata Sound System i que va guanyar Enderrocks; i premi al grup més innovador (donat per l’Escarot-AJLC), que ha guanyat Naia, i que consistirà a tocar a un concert de la CAJEI juntament amb els seleccionats d’altres concursos que estan fent les Assemblees de Joves arreu de les diferents comarques del país.

2 comentarios sobre “Siren, guanyador de La Costera Sona!”

  1. … fent les Assemblees de Joves arreu de les diferents comarques del país. País que anomenem Espanya, no?

Los comentarios están cerrados.