Setmana solidària al col·legi la Concepción de Ontinyent amb els franciscans del Perú

El col·legi la Concepción ha organtizat durant la setmana del 16 al 20 de maig una sèrie d’actes que conformen una campanya solidària amb els missioners franciscans de la selva Perú.

Dilluns 16 i dimarts 17 missioners franciscans en el Perú van exposar als laumnes des de primària fins a batxillerat les seues experiències i el treball que realitzen ajudant el natius de la selva peruana.

El dimecres 18 van tindre lloc els actes centrals de la setmana solidària. Al matí tots els alumnes i prefessors del centre van participar en una marató per diferents carrers de la siutat d’Ontinyent, i a la vesprada es va realitzar un campionat de futbol entre alumnes i professors.

La direcció del col·legia agraïx la colaboració de l’Ajuntament i de la policia municipal en l’organització de la marató.
Al llarg d’estos dies s’han estat venent samarretes, donació de l’empresa construcciones Francés, la recaptació de les quals anirà destinada a sufragar les campanyes missioneres de l’ONG franciscana Hessed-Perú. http://www.hesedperu.org/