Setmana de la Joventut a la Font de la Figuera

El taller de doblatge i el monòleg a càrrec d’Eugeni Alemany animen els ciutadans

La Font de la Figuera ja està immersa en la setmana de la joventut. Des d’ahir dijous fins al proper 14 d’agost, l’ajuntament dedica sis dies als joves i no tan joves amb diverses activitats. Un esdeveniment que, any rere any, aconsegueix animar a la participació de més varietat de públic.

Huí, segona jornada de la Setmana de la Joventut, destaquen el taller de doblatge, impartit pel que va ser la veu del Geni Tortuga, en la sèrie Bola del Drac, Francesc Fenollosa. A més, a la nit, l’humorista i presentador de TV, Eugeni Alemany, compartirà la seua visió àcida i divertida de la vida amb «T’ho dic sense acritud», el show que, sota l’aparença d’un monòleg, juga amb la improvisació , la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe. El dia el completaran diverses activitats com dos tallers més, de manualitats i de menjar saludable.

El promotor d’aquesta iniciativa i regidor de joventut de l’Ajuntament de la Font, Vicent Muñoz Jordà, ha volgut fer èmfasi en «el valor de fer realitat les propostes de les persones. El format del monòleg d’humor ha tingut molt bona acollida a la població , i ha estat precisament, arran de les demandes de les veïnes i veïns, la nostra decisió de comptar amb Eugeni Alemany en aquesta edició de la Setmana de la Joventut. Una setmana que no hagués pogut fer-se possible sense l’esforç dels becaris de la Dipu et Beca o «Primer Treball a la Font» i la col·laboració de les i els treballadors del consistori «.

Demà dissabte, la Setmana de la Joventut posarà especial atenció a l’esport, amb el Triatló. S’hi recorrerà el terme de la Font de la Figuera a través d’una prova que combinarà cursa a peu, en bici i natació. Tot seguit, tindran lloc les Mini Olimpíades, en les quals es gaudirà de l’esport a l’aire lliure.