Setmana cultural de l’institut de l’Alcúdia de Crespins

El dilluns vàrem realitzar una jornada esportiva a les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport a Xàtiva. El plat fort del dia va ser les sessions de Zumba, en les que van participar més de 80 alumnes de totes les edats. Al final de la jornada els alumnes de 4t de la ESO van fer una ballada de danses tradicionals.
El dimarts es va realitzar la tradicional Marxa Popular, esta vegada els alumnes feren el recorregut fins al castell de Montesa.

El dimecres ens va visitat l’escriptor Toni Cucarella, qui ha comentat amb els alumnes de 4t de la ESO el seu llibre «L’última paraula», i ens ha parlat sobre l’ofici d’escriure.

Els alumnes de 3r de la ESO han gaudit de les explicacions del «grafitero» Angel Caballero, que ens ha mostrat el seu Art Urbà.

El Tinent de la Guàrdia Civil de la Comandància de Canals, el Cap de la Policia Local de l’Alcúdia de Crespins, i dos agents de la Policia judicial han realitzat una interessantíssima xarrada sobre el cyberbullying, l’ús de les xarxes socials, internet… que pensem és de gran utilitat per a l’alumnat.

Per la seua part, els alumnes de 4t de la ESO assisteixen a la Jornada de portes obertes de l’institut de Canals IES Sivera Font.