Setmana Cultural de l’Escola d’Adults de l’Olleria

Este dimecres hi haurà un taller sobre «Muscle Dolorit»

L’Olleria ha viscut una intensa setmana plena d’activitats que tanquen l’any escolar per a l‘Escola Municipal d’Adults del municipi, una programació organitzada per l’Ajuntament de l’Olleria a través de la regidoria d’Educació i l’Escola Municipal d’Adults.

La responsable de l’àrea d’educació, Gema Borrás felicitava “a tots els integrants de l’Escola Municipal d’Adults, des de la directora passant pels professors i especialment als alumnes que han treballat molt per a oferir-nos esta setmana en què hem disfrutat de tallers, exposicions, documentals i un viatge a Conca, entre altres”.

Precisament, la regidora hi ha assenyalat “la fantàstica exposició que s’inaugurava dilluns passat 18 i en la que es poden admirar els treballs realitzats pels alumnes dels quatre tallers de manualitats que s’han impartit enguany”.

També l‘alcalde, José Vidal, acudia a la inauguració i destacava l’important “paper de les escoles d’adults perquè oferixen l’oportunitat d’estudiar si no es va poder en el seu moment per diversos motius o continuar formant-se adquirint nous coneixements”.

L’obertura de la Setmana Cultural va comptar igualment amb l’actuació d’un grup de corda format per alumnes de violí de la localitat. A més, dimarts passat van poder disfrutar del documental “Acceptem les diferències” així com d’un taller de manualitats de flors i una exhibició de tai-txi i balls de saló.

Ja el dijous 21 li va tocar el torn als jocs de taula per a acabar el dia amb un sopar de fi de curs en el mateix carrer de l’Escola.

Finalment, les activitats d’esta setmana finalitzaran amb un interessant taller sobre “Muscle Dolorit” este dimecres 27 a les deu del matí que s’impartirà en l’edifici del centre per la fisioterapeuta Yolanda Langa.